Им посакаа „добредојде“ во Прага: Чесите непријатно ги освежија фудбалерите на Англија (ВИДЕО)

Фудбалерите на Англија добија непријатно освежување пред почетокот н анатпреварот против Чешка, во рамки на квалификациите за пласман на ЕП 2020 година.