Најголем пацер сезонава е – голманот на Хамарби (ВИДЕО)

Голманот на Хамарби, Оливер Довин е прв фаворит за наградата – пацер на сезоната. Иако доби една топка од дефанзивецот, кој знае што му се сврте во глава, па успеа да ја заборави топката и да им овозможи на противниците да му дадат гол, а потоа неговиот тим да доживее убедлив пораз.