Бразилска магија: Ришарлисон прими топка со – грбот (ВИДЕО)

Некој на гради не може вака да прими топка, а бразилскиот репрезентативец на Евертон, Ришарлисон покажа зашто Бразилците се фудбалски велемајстори. Против Брентфорт прими топка со грбот и си продолжи со акцијата, за цел свет да го воодушеви.