Русин се изнервира и му ја тресна топката в лице на ривалот (ВИДЕО)

Во третата руска лига беше забележана една интересна ситуација, кога Јанушковски се обидуваше да му пречи на Салников при изведување на аут, но тој се изнервира и му ја тресна топката в лице.