Не знаеше што во акцијата, па шутна од преку 30 метри и – даде гол! (ВИДЕО)

Во руското првенство, Ахмат од Грозни гостуваше во Ростов, а поведе несекојдневно. Во акцијата, во која топката се движеше во широчина, фудбалерот на гостите не знаеше што понатаму и се реши да шутне од преку 30 метри. Со помош на домашниот голман кој пацерски изреагира успеа да погоди.