Најлошиот сервис во историјата на тенисот (ВИДЕО)

За ова не е потребен коментар. Требаше да сервира на една страна, успеа да ја промаши, сервирајќи на сосема спротивната, ама ни таму полето не го погоди. Да гаѓаше во базен – и тоа ќе промашеше!