Гол за најавни шпици: Сам си намести волеј во 95-та минута! (ВИДЕО)

Андерсон Хулио постигна страшен гол во 95-та минута и тоа откако успеа да ги изрезили чуварите со мангупски потег за да си намести волеј, по кој голманот не успеа да го скроти.