Фабрегас: Добро утро соседи! Да, е**те се и вие! (ВИДЕО)

Сеск Фабрегас на социјалните мрежи сподели како се чувствува по четири дена карантин поради коронавирусот. Тој од својот апартман во Монако рекреираше сцена од популарниот филм на Еди Марфи, „Доаѓајќи во Америка“. 

„Ден 4 од изолацијата и луѓето веќе стануваат напнати“, напиша Фабрегас.