Згодна новинарка се појави на промоција на фудбалер - сите гледаа во бујните гради (ФОТО)

Колумбискиот фудбалер Хуан Кинтеро потпиша за Атлетико јуниор, меѓутоа вниманието на промоцијата го украде згодната новинарка Сандра Ескудеро.

Ескудеро се појави на теренот при промоцијата на фудбалерот, а со нејзините бујни гради стана главна ѕвезда на социјалните мрежи.