Сопругата на Џеко ги „запали“ фановите со заводливото тело (ФОТО)

Босанскиот напаѓач Един Џеко заедно со својата сопруга Амра го поминува летниот одмор во Хрватска, односно во Дубровник.

Амра има три деца, но и покрај тоа неа ја краси прекрасната фигура, која често ја покажува на социјалните мрежи.

Најновата фотографија на сопругата на Џеко ги „запали“ нејзините фанови, кои испратија многу пофалби за заводливото тело на Амра.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If I love myself I love you. If I love you I love myself. ☝🏼💫 #quoteoftheday

A post shared by Amra Džeko (@amra_silajdzic) on