Лусија Јаворечкова е бивша велосипедистка, која реши да го остави велосипедот и да се посвети на фитнесот, ама и на улогата на модел, па веќе неколкупати со провокативни слики го преврте интернетот наопаку, а сега буквално го – прегоре.

Презгодната Јаворечкова објави низа фотографии на кои е како од мајка родена – угул гола. Доволно да ги собере воздишките од следбениците, а на мажите буквално очи да им истечат од серијата слики.