СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ НА ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА Е ВО ЗОНА НА ПАЃАЊЕ

Најпосакуваната ВЛТ џекпот добивка на сите времиња- СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, влезе во зоната на паѓање. Секој кој се забавува на видоелотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија, има можност да ја освои оваа фантастична добивка. 

Последниот сопственик на СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот освоен на видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија е Н.Д. од Тетово. Тој на 01.05.2024 освои неверојатни 20.937.208 денари. 

Кој ќе биде следниот среќен играч и колку ќе освои  со СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, ќе дознаеме наскоро. Покрај најпосакуваниот, СУПЕР МИЛИОНЕР, во игра се и Милионер и Мини Џекпот.