Најдобриот македонски автомобилист позитивен на Ковид-19 (ФОТО)

Игор Стефановски - Иџе преку социјалните мрежи денеска објави дека е позитивен на Ковид-19. 

Нашиот автомобилист изминатиот викенд во Имола ги заврши настапите во ТЦР Италија за оваа сезона. 

За жал,позитивен! Сега малку одмор и да се надеваме дека се ќе биде во ред.🙏❤️

Posted by Igor Idze Stefanovski on Wednesday, November 25, 2020