Вардарецот Асани носеше копачки со луд дизајн против Хрватска! (ФОТО)

Албанскиот репрезентативец, Јасир Асани кој е роден во Скопје и потекнува од школата на Вардар, имаше необични копачки на мечот против Хрватска.

Асани носеше копачки со ликовите на Супер Марио и Луиџи, ликовите од мега популарната видео игра.