Мексикански фан во двоглед се обиде да прошверцува алкохол - го фатија (ВИДЕО)

На Светското првенство во Катар е забрането точење алкохол на стадионите, фановите тоа не го прифатија најдобро, а некои се обидуваат да ја внесат моќната напивка и покрај забраните на организаторот.

Мексикански фан во двоглед се обиде да прошверцува алкохол на трибините, но беше фатен од катарската полиција. Неговата мисија заврши неуспешно.