Никој не може крај обезбедувањето на АО - па дури ни Надал (ВИДЕО)

Рафаел Надал не можеше веднаш да влезе во „Мелбурн парк“ пред своето полуфинале против Доминик Тим, бидејќи ја заборавил акредитацијата. 

Човек од обезбедувањето го запре шпанскиот тенисер пред вратата. По краток разговор и убедување, Надал со насмевка успеа да мине и без акредитација.