Порно актерката Ребека Бригман ќе дебитира на Белатор 231. Организаторите решија да привлечат повеќе внимание на борбите, па поради тоа ја вклучија Ребека во проектот.

Ребека под името „Орион Стар“ се појави во порно индустријата, но во слободно време сака и да се бори, па во аматерската кариера има две победи. Таа ќе дебитира против Елис Рид, која исто така ќе ја има првата професионална борба.

Не се сите воодушевени со фактот дека Ребека во рингот ќе биде во сериозна борба, но нема сомнеж дека ќе има многу повеќе гледачи од претходно.