Ако мислевте дека Тајсон е во топ форма, што да се каже за Холифилд (ВИДЕО)

Легендарните боксери Мајк Тајсон (53) и Ивандер Холифилд (57) иако се во поодминати години на социјалните мрежи објавуваат видеа како тренираат. 

Двајцата се во одлична форма за „старци“ од по педесет години. Тајсон импресионираше со својот физикус, а сега и Холифилд објави видео од своите тренизи. Тој работи со Владимир Кличко и очигледно се подготвува за нешто. Борба помеѓу Тајсон и Холифилд?