Во Шведска е поништен фантастичен гол со – најглупава одлука (ВИДЕО)

Коментар не е потребен. Фудбалерот беше во акција, имаше влечење, прекршок, но се снајде за да шутне и да даде прекрасен гол. Ама... Судијата во ист момент кога фудбалерот шутна, свирна фаул и не пушти предност... Поглупава одлука немала во фудбалот.