Урнебес: Го фатил за дрес противникот и не го пушта по никоја цена (ВИДЕО)

За да се сопре противникот не се бираат средства, ама ваков урнебес одамна немало и е од меч во чилеанското првенство помеѓу Коло Коло и Хучипато. Сезар Валенсуела од Коло Коло реши да го сопре Марко Болаидос по секоја цена, па како го фати за дрес, така и не го пушти, дури и кога се влечеше на теренот.