Торнадото на Трајковски го потопува италијанскиот Титаник (ВИДЕО)

Голот на Александар Трајковски вчеравечер во Палермо е виден милион пати, со секаков коментар, ама ова е врвот. Со музиката од Титаник. Најмоќно видео како македонското торнадо го потопува „италијанскиот Титаник“.