Риека води со урнебес гол: Дефанзивците на Копенхаген како да паднале од Марс (ВИДЕО)

Риека на нашиот Дарко Велковски, кој е стартер на „Паркен“ во Копенхаген дојде во водство со урнебес гол, откако целата дефанзивна линија не успеа да го задржи Франко Андријашевиќ, па на крај си дадоа автогол.