Пацер: Кинески голман ја испушти топката за да си даде автогол (ВИДЕО)

Липан Хеа, 21-годишниот кинески голман на Гвангжу се посрамоти, а светската јавност прсна од плачење откако направи невиден пацерски потег, откако леста топка која требаше да ја фати му испадна од раце и си даде автогол.