Најдобриот футсалец со најпрост дриблинг го седна на земја противничкиот играч (ВИДЕО)

Португалскиот футсалец Рикардињо, одамна важи за еден од најдобрите играчи на сите времиња, а овојпат се најде во фокусот со еден многу едноставен дриблинг, по кој го седна на земја својот противник, доволно за светската јавност да се преврти од смеење.