На Полјаците кога им е досадно, се тепаат меѓусебе нa трибини (ВИДЕО)

Полските хулигани одамна се едни од најпроблематичните во светот, дивјаштвото го виде и македонската полиција пред три години, а проблематичните Полјаци не мируваа ни вчеравечер во Амстердам на мечот со Холандија.

На Полјаците очигледно кога им е досадно, си удираат ќотек меѓусебе, па се испотепаа на трибините на „Амстердам Арена“.