Мајсторија: Најлудата ракометна „паненка“ (ВИДЕО)

Бустер Јул е ракометниот мајстор, кој од седмерец погоди на неверојатен начин! Веќе овој гол е прогласен за најлуда „панекна“ во ракометот!