Луд финиш во Германија: ВАР-технологија, промашен пенал, индирект на пет метри... (ВИДЕО)

Дуелот во 21. коло од втората германска лига меѓу Кил и Сент Паули донесе еден од најлудите и најдраматичните финиши во првенството, па во рокод неколку минути можеше да се забележи досуден пенал од ВАР-системот, промашен удар од 11 метри и на крајот индирект.