Ибрахимовиќ е тотално луд: Излезе гол да се фрла во снегот (ВИДЕО)

Шведската ѕвезда Златан Ибрахимовиќ е тотално луд, откако објави видео, како гол и само по гаѓи се фрла во снегот, за да покаже дека и зимата и студот не му можат ништо.