Се закани дека ќе го „запали како Хитлер“, па доби ќотек во рингот (ВИДЕО)

Илијас Садиков од Казахстан испрати контроверзна порака до Рафаел Аронов пред нивната борба во Израел.

Садиков му се закани на Аронов дека ќе го „убие“ и ќе го „запали како Хитлер“, по што неговиот ривал не одговори на идентичен начин, туку го претепа во рингот.