Пред 30 години почетниот удар го изведуваа секси девојки по танга и со - голи гради (ВИДЕО)

Едно потсетување на мечот меѓу Унгарија и Колумбија (3-1) од втори јуни 1990 година, кој ќе остане запаметен по почетниот удар на дуелот. Тогаш секси девојка по танга и со голи гради го имаше првиот удар на мечот со топката.