Мариса Родригес е американска одбојкарка на плажа, една од најдобрите во САД, која освен што е добра во играта на мрежа е вистинска убавица. Ама, пандемијата со коронавирус која жестоко удри преку Атлантикот ја заклучи дома, па таа од досада реши малку повеќе да се активира на социјалните мрежи.

И убавата Мариса почна да објавува слики од неа, некои во провокативни изданија, па мажите буквално збеснаа по неа. Нема сомнение дека кога ќе се рестартира сезоната во одбојка на плажа, многу повеќе гледачи ќе дојдат токму за да ја видат на дело и во живо.