Нејмар го освоил срцето на аргентинска пејачка која обожава да се слика во бикини (ФОТО)

Ѕвездата на ПСЖ, Нејмар, наводно го освоил срцето на атрактивната аргентинска пејачка Емилија Мернес. Медиумите пишуваат дека тие двајца се запознале на новогодишната забава во Бразил, а наводно пејачката станала многу блиска со фудбалерот.

Засега не е потврдена нивната љубовна врска, но зборовите на присутните на забавата потврдуваат дека имало нешто меѓу нив.

„Многу е пријатен и љубезен домаќин. Емилија и Нејмар се многу добри пријатели, но постојат работи кои треба тие да ви ги кажат“, открива пријател на пејачката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ΣMILIΔ (@emiliamernes)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ΣMILIΔ (@emiliamernes)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ΣMILIΔ (@emiliamernes)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ΣMILIΔ (@emiliamernes)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ΣMILIΔ (@emiliamernes)