Во последните неколку дена во центар на внимание на англиските медиуми е Алисија Сколс, ќерката на легендарниот Полс Сколс, а таа стана популарна поради нејзините провокативни фотографии.

Алисија минатата година му направи големи проблеми на своето семејство, откако објави фотографија од забава додека важеа ковид-мерките.

Исто така, таа често објавува провокативни фотографии на социјалните мрежи и никого не остава рамнодушен.