„Запроси“ девојка сред трибини, па доживеа големо понижување (ВИДЕО)

Еден од гледачите на меч во американската МЛБ-лига тргна да „запроси“ девојка со лижавче во кутија од прстен, а на крајот беше само понижен и доби шлаканица.

Девојката се изненади и најверојатно очекувала дијамантски прстен, но наместо тоа ја дочека нешто неочекувано, па збесна поради тоа.