Георгина со краток фустан направи прекршок и ќе добие казна (ФОТО)

Атрактивната девојка на Кристијано Роналдо, Георгина Родригез се соочува со сериозни проблеми поради нејзиниот стајлинг кој не е дозволен во Саудиска Арабија.

Георгина беше на вечера со Роналдо, каде што носеше краток фустан, а тоа ги прекршува правилата во државата.

„Марка“ објави дека атрактивната девојка ја чека парична казна од само 25 евра, а ќе плати двојно ако го повтори прекршокот.