Челинџот со тоалетна хартија не мина баш сјајно во домот на Погба (ВИДЕО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is what happens when I try to do the #toiletpaperchallenge 🙆‍♀️💥⚽️🚨 @paulpogba😱

A post shared by Zulay Pogba (@zulaypogba) on