Мајсторска акција Пандев - Елмас, Македонија води 1-0 (ВИДЕО)

Македонија го почна второто полувреме на најдобар можен начин, па може да се каже дека правдата беше задоволена, откако Елиф Елмас ја затресе мрежата на Словенија за водство од 1-0.

Горан Пандев испрати одлична топка до Елмас, кој без проблеми го матираше Јан Облак.