Тоти и натаму е мајстор: Постигна фантастичен гол на мал фудбал (ВИДЕО)

Франческо Тоти ужива во пензија играјќи мал фудбал со пријателите. Легендата на Рома на еден натпревар постигна неверојатен погодок од далечина и уште еднаш потврди дека талентот е вечен.