Најглупавиот автогол во историјата падна во Холандија (ВИДЕО)

Коментар не е потребен, а потезиве и завршниот удар се за анали – веројатно најглупавиот автогол во историјата на врвните лиги. Овој е од мечот од холандското првенство помеѓу ПСВ Ајндховен и Емен.