Флик ќе биде нов тренер на Барселона, познати се деталите!

Ханси Флик ќе биде наследникот на Чави на кормилото на Барселона, објави познатиот новинар Фабрицио Романо.

Договорот бил прифатен од двете страни, а наскоро ќе биде ставен потпис на соработка до јуни 2026 година.

Флик со себе ќе донесе и двајца германски асистенти, а наскоро се очекуваат и повеќе детали.