Вотфорд го изведе најглупавиот корнер во историјата (ВИДЕО)

Натпреварот помеѓу Вотфорд и Шефилд го одбележа глупав корнер од страна на домашната екипа, која сакаше со нова тактика да го изненади ривалот, но замислениот план им пропадна.