Урнебесен автогол во Бразил – ваков несреќник еднаш се раѓа (ВИДЕО)

Дуелот е од бразилската лига помеѓу РБ Брагантино и Гремио, а несреќникот Жоао Педро. Ваков автогол ќе ве преврти од смеење, зашто во илјада овиди еднаш ова може да се случи.