Разулавен бик на родео скокна во публика па настана – хаос (ВИДЕО)

Случкава е во Северна Калифорнија во градот Рединг, а разулавен бик на родео, откако го исфрли јавачот успеа да скокне меѓу гледалиштето. И се случи хаос, по што шест мина гледачи се повредени од кои еден посериозно. Инаку секоја година ова време во рединг се одржува голем родео-спектакл кој носи приходи од осум до десет милиони долари.