Најбизарниот сервис во историјата на одбојка на плажа (ВИДЕО)

Коментар не е потребен. Кога беше најтесен резултатот, Италијанецот Карамбула го изведе најбизарниот сервис во одбојка на плажа во историјата на Летните Олимписки Игри.