Јирген Клоп за малку ќе се искршеше среде натпреварот со Лидс! (ВИДЕО)

Натпреварот против Лидс за Ливепрул излезе потежок од што се оечкуваше (1-2), па Јирген Клоп често беше немирен покрај аут линијата. Во еден таков излет, тој се лизна и загуби рамнотежа, па малку фалеше да падне и да се повреди. За среќа, ова видео остана само да служи за шегување.