Фантастична мајсторија во Холандија – голчиште од пола терен! (ВИДЕО)

Пресметката на Де Графшап со Јонг Ајакс во втората холандска лига го одбележа неверојатниот гол на домаќините, откако Ралф Сунтјенс постигна гол точно од – пола терен!