Брадата на Харден е само за гледање, но не и за допирање (ВИДЕО)

Џејмс Харден се изнервира откако кошаркарот на Сакраменто, Френк Мејсон го допре по брадата. Ѕвездата на Рокетс веднаш реагираше и фрли со топката кон противникот. Очигледно е дека брадата е само за гледање, но не и за допирање.