Словачката секс-бомба тренираше по бикини - ги полуде мажите (ВИДЕО)

Словачката секс-бомба Луција Јаворечкова, поранешна шампионка во велосипедизам, веќе три години повеќе го врти внимението со своите разголени слики, откако се повлече од спортот од кој нема преголема заработка.

Веќе многупати Јаворечкова се сликаше топлес, ја разгоруваше машката фантазија, а последно за да му го крене притисокот на посилниот пол, е одлуката по бикини да има тренинг, па од некои пози мажите буквално збудалеа.