Романски фудбалер стана популарен поради својата сопруга (ВИДЕО)

Фудбалерот на полскиот клуб Краковија, Серги Ханка, ја има дефинитивно најзаљубената сопруга од сите играчи.

Дваесет и седумгодишниот Романец никогаш немаше да се најде во светските медиуми доколку не беше неговата сопруга Андреа. Таа со различни гримаси и извици го бодреше својот сопруг за време на натпревар, но исто така поцрвене во лицето кога сфати дека во моментот ја снимаат додека „урлаше“ на трибините.

Поради својата реакции, таа стана планетарно популарна, па видеото се прошири со брзина на светлина на социјалните мрежи, како и во светските медиуми.

Сите нејзини потези и гримаси светските медиуми ги сметаат за симпатични, па затоа нејзиниот сопруг мора да се гордее со неа, која му дава неизмерна поддршка за време на натпреварите.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home is where your heart is♥️ @sergiuhanca

A post shared by Andreea Hanca (@andreea.hanca) on