Полските хулигани се луди: Со нож и солзавец влезе да се тепа во автобус! (ВИДЕО)

Шокантни сцени пристигнуваат од Полска, кадешто се случи напад на хулигани од кои половина најверојатно биле малолетни.

Младите хулигани од редовите на навивачите на Висла на автобуска станица пречекаа автобус, кадешто беа навивачи на Краковија.

Некое време не успеаа да влезат во возилото, но на крајот ја отворија вратата и пуштија неколку девојки да излезат надвор, по што на надзорните камери се гледа како еден од хулиганите извлече голем нож  со нив ги тепаше ривалите. Освен нож, тој имаше и солзавец.